Vælg en side

Gele negle er en stor investering, så man vil gerne vide hvor længe de kan holde. Gele negle skal typisk have en opfyldning ca. 3 uger efter anbringelse. Dette giver geleen tid til at cure og forhindre slitage og snavs fra at trænge ind i lakken. Når det kommer til gele negle, kan de holde meget længere end hvilke som helst anden mani/pedi behandling!

Hos Gel-neglelak har vi også vores specialpleje, som hjælper med at holde dine gele negle på længere. Vores specialpleje inkluderer en ugentlig manikyr, der fjerner lette snavs og slitage, såvel som at opdatere farven og glansen på dine gele negle.

Hvis du passer godt på dine gele negle og følger vores anbefalinger, kan de holde op til 6 uger eller endda længere! Så kig forbi Gel-neglelak for at se hvad vi har at tilbyde, og få de bedste gel negle, der kan holde længere! #Hvordan man plejer gele negle?

Vedligeholdelse af gele negle kræver lidt mere end blot almindelig mani/pedi behandling. For at holde dine gele negle på det bedste, skal du følge disse enkle trin:

-Brug altid et kvalitets base og top coat -Pas på ikke at gnide eller udsætte neglene for vand i mere end 5 minutter ad gangen -Brug ikke en fil til at fjerne neglelak eller gelerester -Hold dine hænder væk fra kemikalier og produkter, der kan skade geleen -Besøg Gel-neglelak for regularpleje

Gå på opdagelse i Gel-neglelak og find ekstra gode priser og kvalitet!

Hos Gel-neglelak har vi alt det, du skal bruge for at holde dine gele negle på deres bedste. Vores brede udvalg af produkter inkluderer alt fra farvelængende lakker til specialpleje-kits til både professionel og personlig brug.

Kom forbi og se vores utrolige udvalg af gele negle, så du kan nyde smukke negle i længere tid! Vi har fantastiske prise til dig, så kig forbi og gå på opdagelse i vores store udvalg. Vi glæder os til at se dig!

Få de bedste gele negle hos Gel-neglelak

Gel-neglelak har alt du behøver, når det kommer til gele negle. Vi har et stort udvalg af lakker og produkter, der er designet til at skabe smukke negle med lang holdbarhed. Vores professionelle team vil gerne hjælpe dig med at opnå dine drømmegele negle ved at rådgive dig om alt fra længde til farve, så du får de bedste resultater.

Vi er også dedikeret til at gøre din oplevelse hos os perfekt, så kom forbi og s