Vælg en side

Størrelsen på klapbordet afgør, hvor mange personer der kan sidde omkring det. Et lille rektangulært foldebord, typisk 66 cm x 122 cm (2’6″ x 4′), kan rumme op til fire personer med 60 cm bordplads pr. person og 75 cm fra bordkanten til væggen.

Et mellemstort rektangulært klapbord, typisk 76 cm x 183 cm (3’0″x 6′), er stort nok til op til seks personer med 60 cm plads pr. person. Overvej en minimumsafstand på 100 cm fra bordkanten til væggen for optimal servering.

Til større forsamlinger kan et ovalt foldebord på 180 cm x 135 cm (6’0″ x 4’6″) være nok så der er plads til op til otte personer. Ved hesteskoformationer skal åbningen være mindst 150 cm for optimal servering til alle siddende gæster.

Det er vigtigt at huske på, at dette er generelle anbefalinger og måske ikke gælder for specifikke behov eller begivenheder. Når du beregner, hvor mange mennesker der kan sidde omkring et klapbord, skal du tage hensyn til dine gæsters komfort og sikkerhed samt den plads, der er til rådighed i det rum, du planlægger at bruge det i. Derudover skal du overveje, hvilken type stole du vil bruge sammen med dit klapbord – lette klapstole kan have brug for mere afstand mellem dem end større, mere robuste modeller. I sidste ende vil disse mål være med til at sikre, at alle, der deltager i dit arrangement, har passende siddepladser og personlig plads.

Levering af klapborde fra webshop

kan være dyre, men hvis du har brug for flere eller større borde, er det sandsynligvis værd at tjekke, om der er gratis levering. Husk altid at beregne den samlede pris inklusive levering, når du foretager dit køb, og sørg for, at det klapbord, du bestiller, passer til dine behov med hensyn til siddepladser. Med den rette planlægning kan et foldebord være en praktisk og komfortabel løsning til at være vært for gæster til enhver begivenhed!

Se det bedste udvalg af foldeborde på vores hjemmeside! Køb nu og få gratis levering på ordrer over 500kr. Dine gæster vil føle sig godt tilpas og blive betjent på ingen tid!