Vælg en side

Svaret er JA! For at få et lækkert, velplejet og smukt look, anbefaler vi, at man bruger en negleolie efter neglelakken er tør. Dette giver dine neglebånd blødhed og sundhed samtidig med, at det gør din neglelak endnu smukkere.

Kom forbi bedste-neglelak og få fingrene i de lækreste mærker af neglelak til fordelagtige priser. Vi har et stort udvalg af farver og finish, så du får den perfekte lak til dine negle.

Når du har lagt din foretrukne neglelak, er det tid til at pleje dine negle med negleolie. Dette hjælper med at bevare fugtigheden og hindrer, at neglelakken skaller eller revner. Negleolie hjælper også med at give dine neglebånd blødhed og glans.

Så husk, når du giver dig selv en manicure, at slutte det af med et lag negleolie, så dine negle får den bedste pleje. Besøg os på bedste-neglelak for at finde alle de lækre produkter til at gøre din manicure fuldendt!

Hvordan bruger man negleolie?

For at få det bedste resultat, anbefaler vi, at du bruger negleolien efter din manicure er fuldendt. Start med at påføre et par dråber af olien på fingrene og massage den forsigtigt ind i hvert af dine neglebånd.

Fortsæt derefter med at massage olien ind på neglene og lad den sidde i 5-10 minutter, før du tørrer overskydende produkt af med en ren, blød klud. Denne pleje bør udføres 1-2 gange om ugen for at opnå lækre, velplejede negle.

Med den rette pleje og vedligeholdelse vil dine mani holder længe og se fantastisk ud! På bedste-neglelak har vi alt, hvad du skal bruge til en fuldendt manicure og et velplejet look. Bestil vores mærkevarer af negleolie i dag og nyd fordelene ved glansfulde, sunde og smukke negle.