Vælg en side

Et telt kan begge give dig den perfekte udendørsoplevelse. En bivuak giver dig en intim og let campingløsning, mens et telt er fantastisk til større grupper, tungere vejrforhold og dem, der ønsker at nyde mere beskyttelse mod elementerne.

Hvis du er på udkig efter noget, der kombinerer glamour med dine udendørs eventyr, så er glamping måske den rigtige løsning for dig. Der findes mange glamourøse telte i dag, som er designet til at give dig al hjemmets komfort i smukke omgivelser udendørs. Med funktioner som komfortable senge, luftmadrasser og elektrisk belysning giver disse telte en fornøjelig oplevelse uden at give afkald på nogen luksus.

Uanset hvilken type shelter du vælger – om det er et telt, en bivuak eller et glamourøst telt – du er sikker på at få en fantastisk udendørs oplevelse. Så lad ikke din campingtur blive mindre end ekstraordinær, og vælg det rigtige shelter til dit eventyr.

De forskellige materialer – vandtæt eller åndbart, let eller stabilt?

– spiller alle en rolle, når du skal vælge det perfekte telt til dig. Nylon er det mest holdbare materiale, men også det dyreste. Åndbar polyester kan modstå vind og regn, mens telte lavet af syntetiske materialer er gode til letvægtscamping og backpacking-ture.

Uanset hvilken type materiale du vælger, skal du sørge for at vælge et, der opfylder dine behov og passer ind i dit budget. Med det rigtige telt vil du kunne nyde det bedste fra begge verdener: luksus og natur kombineret!

Polyester: Polyester er åndbart og let og bruges ofte til telte, der er beregnet til mildere vejrforhold. Det kan modstå vind og regn, men holder dig ikke så varm i kolde temperaturer.

Syntetisk: Syntetiske materialer er gode til at lave lette telte, der er perfekte til camping og backpacking-ture. De er ikke så holdbare som nylon eller polyester, men til gengæld er prisen lavere.

Lærred: Lærred er et tungt materiale, der er mere holdbart end polyester eller syntetiske stoffer. Det er også vandtæt, hvilket gør det ideelt til camping i vådere klimaer. Ulempen er, at lærredstelte har tendens til at være tungere og dyrere end andre typer teltstoffer.

Endelig er PVC-belagt stof en anden mulighed for teltmaterialer. Det giver god vandtæthed, men kan være for varmt og ubehageligt i nogle klimaer. Desuden er det ikke så åndbart som nylon eller polyester.

Uanset hvilken type materiale du vælger, skal du sørge for at undersøge tingene og finde det bedste telt til dine behov. Med det rigtige telt er du sikker på at få en fantastisk tid udendørs!